Baby salmesang - opstart d. 21. februar - hver torsdag kl. 9.15 - 10.00.

Deltagelse er gratis.

Babysalmesang viser sig at være en god måde at møde kirken og musikken på, såvel for børnene som for mødre og fædre og er helt sikkert kommet for at blive.

Der vil, når tiden nærmer sig, blive sendt indbydelser ud.

Deltagelse er helt gratis og alle babyer mellem 0 og 1 år med mor, far og/eller bedsteforældre er meget velkomne.

NY - NY - NY

Online indbydelse til alle interesserede:

Kære forældre

For 23. gang afvikles et forløb med babysalmesang her i Fruering og Vitved sogne - en tradition, som er kommet for at blive.

Derfor er det en glæde, at vi også dette forår kan indbyde til en ny sæson for syngende babyer.

Musikpædagog Diana Buck, står endnu engang for sang, musik, leg og rytmik mm.

Desuden vil Inge-Gerd, præsten, også kigge ind en gang imellem.

Mødested: Fruering Kirke ( her er mest plads ) kl. 9.15-10.00.

Første forløb er i foråret: Forløbet er på 8 uger- uge 8 til og med uge 15.

Tilmelding er nødvendigt:  Kontakt Inge-Gerd på tlf.nr. 86521740 el. e-mail: ids@km.dk.

Baby salmesang har siden 2002, med stor success, bredt sig til rigtig mange sogne landet over.

Hensigten er at give børn mulighed for, på et tidligt tidspunkt i livet, at stifte bekendtskab med nogle af vores kendte salmer og sange, der på en naturlig og sjov måde bliver leget ind i børnene. Det som børn hører i de allerførste måneder af livet, glemmer de aldrig; det vil altid ligge gemt i erindringen. således vil også de salmer og sange, som de hører i den alder, være gemt og dukke op, når de hører dem igen.

Babysalmesang har også et pædagogisk sigte, idet sangen og musikken som helhed opleves meget stærkt hos det lille barn. Det skaber tryghed på en gangske anden måde, end tale og ord og den lille vil opleve en helt ny form for nærvær og tryghed, samtidig med, at der også opbygges selvværd hos barnet.

Babysalmesang henvender sig primært til børn i alderen (o-12 mdr.) og deres forældre

og/eller bedsteforældre og foregår her hos os i to forløb (forår og efterår).

OBS!

Du behøver ikke møde op hver gang, men giv lige  Diana ( mobil nr. 6133 1388  ) besked i forvejen, hvis du skulle blive forhindret.

Vi glæder os meget til at være sammen med jer!

Mange hilsner og på gensyn

Diana og Inge-Gerd.