Bakspejlet

Pigekoret her i Fruering Kirke 1. søndag i advent 2017.

Luciaoptog og koncert i Fruering kirke, søndag d. 3. december kl. 15.30

Så blev det adventstid med Pigekor, Luciaoptog, fest og livlighed i Fruering kirke.

27 piger udgør tilsammen de to Pigekor ved Fruering og Vitved kirker – og Luciaoptoget var som altid stemningsfuldt med dejlige levende lys og pigesang. Der var mødt mange mennesker op for at få denne oplevelse.

For alle pigerne, specielt nye piger i koret, var det en stor oplevelse at synge sammen, at mærke den energi og dynamik, der udløses, når et kor er enige om at synge sammen – og modtager velment bifald fra et veloplagt publikum.

Virringkoret under ledelse af Anne Rossau 1. søndag i advent i Fruering Kirke.

Adventskoncert i Fruering kirke 3. december  kl. 19.30

Advents koncerten med Virringkoret i Fruering kirke 1. søndag i advent er en lang og fantastisk tradition. Koret er stort og flot og går til opgaven med alvor.

Koncerten indledtes med ”Die Himmel Rühmen”, komponeret af den norske jazzmusiker Frode Alnæs. Her var det Christoffer Sloth, de spillede på cornetten.

Derefter overtog dirigent, Anne Rossau styringen og dirigerede og fortalte veloplagt undervejs.

Signe Rossau akkompagnerede flere af satserne på klaver.

Koncerten blev som altid afsluttet med ”Dejlig er jorden” i flerstemmig udgave, sunget af alle, flerstemmigt og med overstemmer af Virringkoret.

Krybbespil ved minikonfirmander 2. søndag i advent i Fruering Kirke

Julesang i Vitved Kirke 2017

Julesang i Vitved kirke, søndag d. 17. december kl. 19.30

Mange mennesker havde fundet vej til Vitved kirke for at synge julen ind – en mere end 20 år gammel tradition. Kirkernes voksenkor sang for sammen med kirkesangeren – der blev sunget flerstemmigt på det meste og overstemmer på et par salmer.

Sognepræst Inge-Gerd Terpager Staal bandt med smittende glæde og entusiasme det hele sammen med interessante og muntre kommentarer, helt efter traditionen..

Så er det atter blevet jul i Vitved.

.

Koncert med Soul Mates søndag d. 14. januar kl. 19.30 i Vitved Kirke.

De mennesker, der vovede sig ud i kulden på en usædvanlig kold januar-aften – og ind i den dejligt opvarmede Vitved kirke, fik forhåbentlig en fantastisk oplevelse.

Her var 17 glade, dygtige og entusiastiske unge mennesker samlet som gruppen Soul Mates, der alene med deres stemmer og lidt ekstra lyd gav deres bud på en række klassikere og nyere jazz – soul og pop melodier.

Mange af arrangementerne var lavet af deres yderst kompetente, men meget beskedne lærer, Åse Collin, som sad bag mixerpulten og trak i trådene.

Det blev til velfortjent stående bifald efter sidste nummer, hvilket heldigvis udløste ekstranummeret ”Nothing Else Matters”.

Herefter kunne vi atter gå ud i kulden – en stor oplevelse og mange gode ord og musik fra en ung gruppe rigere.

.

Fastelavnssøndag i Fruering Kirke 2018

Børnene i kirken fik lov at komme helt op til præsten, der i dagens anledning også var udklædt.
Pigekoret sang med.
Efter Fastelavnsgudstjenesten, blev der slået katten af tønden i præstegårdens nye lokaler i "stalden".
Kattekonger og kattedronninger blev kronet.
Korpiger havde også klædt sig ud.