søndag27okt2019

Koncert i Fruering Kirke

søndag27okt2019 kl. 16:00 - 17:00

Kirkekoncert med Kurt Ravn søndag d. 27. oktober kl. 16 i Fruering kirke

Pianist/organist Carl Ulrik Munk-Andersen

Der er noget at glæde sig til, når Danmarks folkekære skuespiller og sanger, Kurt Ravn, gæster Fruering kirke sammen med Carl Ulrik Munk-Andersen.

Spændvidden i Kurt Ravns flotte stemme kommer smukt til udtryk i et meget varieret koncertprogram. Kurt Ravn har en særlig – og ganske fremragende- evne til at give tekst og musik ekstra udtryk og liv – og det med imponerende overskud.

Carl Ulrik Munk Andersens eminente akkompagnement og vidunderlige solostykker giver det hele en ekstra dimension og kvalitet. Vi kan glæde os til to kunstnere, som hver for sig er noget særligt, og som sammen har fundet et helt særligt udtryk.

Siden Kurt Ravn blev uddannet fra Statens Teaterskole i 1973, har han markeret sig som en særdeles talentfuld og alsidig skuespiller og sanger med det folkelige gennembrud som ”Røde” i TV-serien Matador. Sideløbende med de mange roller på teater, film og TV har han dyrket sin musikalske karriere med koncerter i hele landet. Han har givet koncerter i utallige sammenhænge med både klaverakkompagnement og sammen med de store symfoniorkestre. Han har gjort sig fornemt bemærket i musicalgenren med hovedroller i bl.a. West Side Story, Atlantis, Chess og Les Miserables. Men også visekunsten mester Kurt Ravn, og her er hans favorit Evert Taube. Han har medvirket i flere operaer, hvor højdepunktet nok var partiet som hr. Leonard i Carl Nielsens ”Maskerade” med opførelser i København, Bruxelles og Wien

Carl Ulrik Munk-Andersen arbejder til dagligt som organist i Taarbæk kirke. Herudover har han et omfattende virke som akkompagnatør for diverse kunstnere. Ikke mindst Kurt Ravn og Per Nielsen nyder godt af hans klaverspil, men også andre kunstnere bliver der tid til at akkompagnere, f. eks. Stig Rossen, Kim Sjøgren, Kirsten Siggaard, Ann-Mette Elten, Lene Siel, Jesper Lundgaard Anne Herdorf m. fl.

Der er gratis adgang til ca. 1 times koncert.