søndag01sep2019

Koncert i Vitved Kirke

søndag01sep2019 kl. 16:00 - 17:00

Koncert i Vitved kirke søndag d. 1. september kl. 16

” Så tag mit hjerte – Nye Tove Ditlevsen – sange”

Vokal, Cecilia Engelbrecht Heick

Klaver, Thomas Clausen

Ved denne koncert vil der blive sat fokus på en af Danmarks markante kvindelige digtere, Tove Ditlevsen.

Der findes en næsten ukendt digtsamling af Tove Ditlevsen, Sind, som kun er udgivet i 700 eksemplarer og uden for forlag. Nogle af digtene genfindes i andre samlinger, enkelte under en anden titel.

Thomas Clausen har sat musik til denne samling.

Et udvalg af Tove Ditlevsens andre digte har tillige fået musik af hhv. Thomas Clausen og Cecilia Engelbrecht Heick.

Cecilia Engelbrecht Heick er født i 1980 og kan på sit cv skrive titler som tekstforfatter, komponist, musiker/sangerinde/jazzsangerinde og musikpædagog fra Musikkonservatoriet i København.

Hun har siden barndommen været optaget af lyrik og skrev som 15-årig de første af sine tekster, der blev udgivet. Har fået udgivet et jazz-album i 2017.

Thomas Clausen har i årtier været en central skikkelse på den europæiske jazzscene, siden han som ganske ung blev opdaget af Dexter Gordon. Han har spillet med de fleste af jazzens store navne, bl.a. Dexter Gordon, Miles Davis, Ben Webster m.fl. og han er kendt for sit mangeårige arbejde med bl.a. Palle Mikkelborg og Niels–Henning Ørsted Pedersen.

Der venter publikum en intim og nærværende oplevelse, når Cecilia Engelbrecht Heick og Thomas Clausen fortolker tekster af Tove Ditlevsen.

Der er gratis adgang til koncerten, som forventes at vare ca. 1 time.