søndag09sep2018

Fortælle-koncert i Vitved Kirke

søndag09sep2018 kl. 16:00 - 17:00

Koncertfortællingen ”Liv og død”

Mette Kathrine Jensen Stærk, harmonika og Carl Erik Lundgaard, harmonika

Gode historier om liv og død og nærmeste omegn. Sådan præsenterer Mette Kathrine og Carl Erik selv deres arrangement.

Mette Kathrine Jensen Stærk har vi haft fornøjelsen af at møde i Vitved kirke i både 2009 og 2014, idet hun er medlem af trioen Zenobia, hvor hun står for en del af arrangementerne.

Hun er født i 1980, opvokset med folkedans og musikken dertil og tidligt startet på sit instrument, harmonikaen. Da der blev lavet en folkemusiklinje på Det Fynske Musikkonservatorium, blev hun optaget og uddannet derfra. Siden har hun turneret i Danmark og mange af verdens lande bl.a. som del af duoén Jensen og Bugge sammen med Kristian Bugge. Men også i mange andre sammenhænge udfolder hun sig.

Fortælling som del af en koncert er det sidste, der er kommet til. Har man oplevet Zenoia-koncerter ligger det lige for, at Mette Kathrine har anlæg for formidling og fortælling. Hun har sammen med sin tidligere lærer Carl Erik Lundgaard skabt koncertfortællingen ”Liv og død”.

Carl Erik Lundgaard har været harmonikaspiller gennem 50 år – de sidste 30 år som helprofessionel musiker, komponist, arrangør, historiefortæller og underviser. Han er pt ret optaget af historiefortællingen.Der er gratis adgang til koncertfortællingen, som forventes at vare ca. 1 time.