Fruering og Vitved Sogne

Du er her: 

Link - kirkelige

Klik på billedknappen til højre for at komme til hjemmesiden:

 

Her finder du meget fra og om kirkeministeriet, nyheder og presse-meddelelser herfra, folkekirkens portaler og statistikker, hyppige spørgsmål, publikationer, udvalg og borgerportal.

Den danske salmebog fra 2002 online. Hør melodierne til de danske salmer.http://www.dendanskesalmebogonline.dk/

Tusindvis af danske kirkelige hjemmesider kan du finde her i Giraffen. Arrangementer, hjælpeorganisationer, medier, mission og teologi er blandt de mange emner.  

Stiftets historie og tal, arbejde, arrangementer i stifts- og provstiregi, døvepræst samt diverse oversigte.

Folkekirken.dk, rummer emner som kirkens tro, kirken i udlandet og her hjemme, og hvad gør jeg ved blandt andet fødsel. dåb samt bryllup. En at tale med er også en mulighed.

Fakta om Folkekirken. Folkekirkens Infocenter i Københavns Stift har en hjemmeside med information om blandt andet Folkekirken, 'hvordan og hvorledes', ritualer, kirkebygninger og -gårde, undervisning samt musik.

Hvis du har fast bopæl i Danmark, har du mulighed for at søge om navneændring. Det sker på borger.dk

Kristeligt Dagblad bringer dagligt under overskrifterne tro, etik og ek-sistens, nyt om kirke og tro i Danmark og udlandet. På Kristelig Dagblads portal finder du mange svar på religiøse spørgsmål og tusindvis af link.

Det Danske Bibelskabs hjemmeside med nyhedsbreve fra verden over. Det Gamle Testamente og Det Nye Testamente kan du finde her, lige som søndagens tekst.

Kirkefondet, der arbejder over hele landet, har en række aktiviteter inden for gudstjeneste og kirkerum, foredrag og inspirationsdage. Kirken i dag bringer aktuelle temaer til debat og inspiration.

Fagordbogen i Nationalmuseets hjemmeside over Danmarks kirker er en nyttig del, også i forbindelse med denne hjemmeside. Men der er meget andet spændende i museets elektroniske formidling.

Det sker

Herunder vises kommende, særlige arrangementer ud over alm. gudstjenester, der kan ses under "Gudstjenester" i venstre kolonne.

Klik på et emne for af få mere at vide.

BegivenhedDato
Sinfonietta

Den Jyske Sinfonietta i Fruering kirke

De 4 årstider - Antonio Vivaldis berømte værk for soloviolin og …

3. sep 16:00
17:00
3. sep 16:00 -
17:00

Tango og Folkemusik fra Argentina i Vitved kirke

Koncert i Vitved kirke BuchholtzStensgaardTANGO med den fantastiske tangosanger …

10. okt 19:30
20:30
10. okt 19:30 -
20:30