Fruering og Vitved Sogne

Du er her: 

Tango og Folkemusik fra Argentina i Vitved kirke

10.10.2017 kl. 19:30 - 20:30

Koncert i Vitved kirke

BuchholtzStensgaardTANGO med den fantastiske tangosanger Gabriel Amadeo Videla
direkte fra  Buenos Aires, Argentina

 

Tirsdag den 10. oktober kl. 19.30 er der argentinsk tango og folkemusik i Vitved kirke med med en af Argentinas bedste tangosangere i samarbejde med BuchholtzStensgaardTANGO duo. Idéen til dette triosamarbejde opstod under Kai Stensgaards koncertturne til Argentina i 2010 og det har siden ført til flere turneer i Sydamerika og Danmark. Gabriels fantastiske sangstemme, blandet med BuchholtzStensgaardTANGO duoens virtuose spil, gør denne koncert til en enestående og smuk oplevelse. Koncerten byder selvfølgelig på traditionelle argentinske tangoer af Carlos Gardel og tango nuevo af Astor Piazolla. På programmet er også musik fra sydamerika og arrangementer over kendte harmonika og marimba værker.

Gabriel Amadeo Videla, sang, guitar og cajun, er uddannede fra musikkonservatoriet i Buenos Aires. I Argentina er han kendt for sit arbejde med argentinsk folklore gennem sammenslutningen Folklorama, som har til formål at bevare og videreudvikle den argentinske folkloretradition. Han har givet mange koncerter i Syd- og Nordamerika og har turneret i bl.a. i Norge, Danmark, Tyskland, Frankrig, Spanien og Japan.

Harmonikavirtuos Ib Buchholtz er kendt fra mange musikalske sammenhænge over hele landet. Han har gennem mange år været en ledende skikkelse og underviser ved Nordjysk Musikkonservatorium, hvor han har ledet AM uddannelsen.

Marimba virtuos Kai Stensgaard har turneret det meste af verden med sin marimbamusik. Han har skrevet mange stykker for marimba og udviklet en speciel spilleteknik, hvor han spiller med seks køller.

Der er gratis adgang til koncerten.

<- Tilbage

Det sker

Herunder vises kommende, særlige arrangementer ud over alm. gudstjenester, der kan ses under "Gudstjenester" i venstre kolonne.

Klik på et emne for af få mere at vide.

BegivenhedDato
Sinfonietta

Den Jyske Sinfonietta i Fruering kirke

De 4 årstider - Antonio Vivaldis berømte værk for soloviolin og …

3. sep 16:00
17:00
3. sep 16:00 -
17:00

Tango og Folkemusik fra Argentina i Vitved kirke

Koncert i Vitved kirke BuchholtzStensgaardTANGO med den fantastiske tangosanger …

10. okt 19:30
20:30
10. okt 19:30 -
20:30